Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Termeni și Condiții

SC PLANTAR NATURAL SRL cu sediul în Județul Prahova, localitatea Mănești, nr.405 A, înregistrată în Registrul Comerțului Prahova cu nr. J29/2765/2017, CUI 38554950, în calitate de distribuitor, denumit în continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.plantar.ro și subdomeniile acestuia.

Politica de vânzare online

Toate informațiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promoțiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termenii și condițiile site-ului.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

Modalități de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate în procesul de cumpărare a produselor înainte de finalizarea comenzii.

Furnizorul nu este responsabil pentru întârzieri de livrare dacă aceasta este cauzată de serviciul de curierat rapid.


Modalități de plată

  • ramburs

Dreptul de retragere și returnare produse

Potivit legislatiei în vigoare, CLIENTUL persoana fizică îsi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT în termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea în posesie a PRODUSELOR.

În cazul în care CLIENTUL persoană fizică sau juridică vrea sa anuleze comanda sau să returneze produsele livrate în cadrul termenului legal, solicitarea se va face în scris prin formularul de contact și telefonic. În cazul în care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.  

Furnizorul își rezervă dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoană fizică cu valoarea care rezultă din manipularea PRODUSELOR, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționalității PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT următoarele:

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Furnizorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII/CLIENȚII săi.

Prin înscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI și completarea datelor personale în formularele de înscriere, UTLIZATORII/CLIENțII declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a Furnizorului și își dau acordul expres și neechivoc că toate datele lor personale să fie stocate și utilizate.

Furnizorul nu va dezvălui nici un fel de informație despre UTILIZATORII/CLIENȚII SITE-ului fără a primi mai întai consimțământul expres al acestora în această privință. În același timp însă, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Colectarea automată de date cu caracter non-personal (cookies)

Acest site colectează informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmărire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analitics și se aplică termenele și condițiile generale legate de acest serviciu.