Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

SÂNGESUBȚIRE

Preț cu TVA: 24.99 RON
Cod produs: 916

RemoveAdd
Producător: SUPLIMENT

Detalii

Ingrediente: solutie de propilenglicol si glicerina (raport 40-30%), pasta din părti aeriene de Leurda (Allium ursinum) – 30%.

Mod de administrare: 1 lingurita de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale, dizolvate în 100ml apa.

A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Nu contine alcool. Poate fi administrat copiilor și persoanelor care au contraindicatii la alcool. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un mod de viată sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemana copiilor mici. Se foloseste cu precauție de către femeile însărcinate și cele care alăptează, persoanelor hipotensive, precum și în caz de inflamații gastrice. Poate interacționa cu anticoagulante la administrare concomitentă.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

RECOMANDĂRI Leurda are efecte benefice în diaree acută și cronică, dizenterie, indigestii, insuficiență biliară, colici abdominale, balonari și în distrugerea viermilor intestinali, inclusiv limbrici. Leurda reduce hipertensiunea arterială, intervine în ateroscleroza coronariană, hematurie, scade nivelul colesterolului, util în accidentele vasculare, evitând apariția trombozei și tromboflebitei prin fluidificarea sângelui și prin eliminarea placilor de colesterol. Leurda favorizează urinarea și elimină excesul de acid uric, fiind astfel util pentru bolnavii de gută.

Alte produse din această categorie
14.99RON
19.99RON