Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Hemoro Plantar

    Hemoroizii sunt o boala a țesutului vasculo-conjunctiv din zona anusului. În funcție de zona în care hemoroizii sunt dispuși aceștia sunt clasificați în 2 categorii: sunt hemoroizi interni - când sunt localizați în interiorul canalului anal și hemoroizi externi când sunt localizați în exterior.

     Din păcate, hemoroizii atât interni, cât și externi reprezintă un factor determinant al unei stări fizice precare. Deasmenea, disconfortul și durerea creată te împiedică sa te bucuri din plin de fiecare zi din viața ta, însă cu pachetul Hemoro Plantar hemoroizii pot fi rezolvați făra a ajunge la operație, iar efectele sunt de durată în funcție de stilul de viață.

 Pachetul Hemoro Plantar conține

-tictura Hemoro Plantar

-ceaiurile Hemoroizi și Hemostatic în afecțiuni hemoroidiene

-crema Hemoroizi

   

 Acțiuni și indicații antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, laxativ, antiseptic. Se utilizează ca adjuvant în: hemoroizi interni, hemoroizi externi (cu şi fără sângerări), fisuri anale.

Mod de utilizare

Ceaiul Hemostatic în afecțiuni hemoroidiene – peste o linguriță de plantă se toarnă 250 ml apă clocotită. Se lasă vasul acoperit, când este călduț se strecoară, se adaugă o lingurita tinctură Hemoro Plantar și se consumă 3 căni pe zi.

Ceaiul Hemoroizi -Peste o linguriță de plantă se toarnă 250 ml apă clocotită. Se lasă vasul acoperit, când este călduț se strecoară şi se fac băi de șezut de două ori pe zi.

Crema- se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Cura se recomandă a fi urmată 30 de zile.