Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

OBEZITATE

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 103-30

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE: - flori de soc (sambucus nigra) – 15%; - părți aeriene de urzică (urtica dioica) - 15%; - părți aeriene de splinuță (solidago virgaurea) – 15%; - părți aeriene de coada calului (equisetum arvense) – 10%; - părți aeriene de cicoare (cichorium intybus) – 10%; - muguri și frunze de ceai verde (camellia sinensis) – 10%- scoarța de crușin (rhamnus frangula) – 10%; - plantă întreagă de păpădie (taraxacum officinale) – 10%; - frunze de mesteacăn (betula verrucosa) – 5%

RECOMANDĂRI Cură de slabire, obezitate, datorită substanțelor active din plante, ceaiul are rol de a elimina toxinele din organism, având efect diuretic, laxativ și sudorific. Îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, stopează procesul de absorbție a acizilor grași.

MOD DE PREPARARE Într-un litru de apă se adaugă 2 linguri de plante, se lasă să fiarbă 2-3 minute la foc mic, după care se oprește din fiert și se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea 1 litru de ceai pe parcursul zilei cu înghițituri mici. În ceai se pot adăuga câteva felii de lămâie. Se recomandă asocierea cu Tinctura Siluet Plantar, din care se adaugă trei linguriţe la 1litru de ceai.

Alte produse din această categorie