Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

GLICO PLANTAR

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 148-28

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - frunze de afin [vaccinunm myrtillus] – 25%; - părti aeriene de urzică [urtica dioica] – 10%; - frunze de dud [morus alba, morus nigra] – 10%; - părți aeriene de cicoare [cicorium intibus] – 10%; - teci de fasole (phaseolus vulgaris) – 15%; - frunze și flori de paducel (crataegus monogyna) – 10%; - frunze de nuc (juglans regia) – 10%; - frunze de vâsc [viscum album] – 10%.

RECOMANDĂRI Diabet, scăderea glicemiei, pancreatită, are efect hipoglicemiant prin curățirea sângelui și eliminarea unor substanțe toxice produse prin dezasimilație, rol de purificare a sângelui și de reglare a funcțiilor pancreasului. Se recomadă asocierea cu tinctura Glico Plantar.

MOD DE FOLOSIRE Peste două linguri cu plante se toarnă un litru apă fierbinte, se acoperă 15 - 20 minute după care se strecoară și se bea după cum urmează:- glicemie până la 150 - o cană de ceai dimineața pe stomacul gol; - glicemie între 150-250 se bea 1 cană de ceai dimineața și 1 seara înainte de masă; - glicemie peste 250 se beau 3 căni de ceai pe zi (1 dimineața, 1 la prânz, 1 seara înainte de mesele principale).

CONTRAINDICAȚII Nu se cunosc până în prezent.

Alte produse din această categorie