Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

GINECO PLANTAR EXTERN

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 156-54

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE: - flori de gălbenele [calendula officinalis] – 15%; - părți aeriene de: coada șoricelului [achillea millefolium] -20%, traista ciobanului [capsella bursa-pastoris ] – 15%, mărul lupului [aristolochia clematitis] -15%, hamei [humulus lupulus] – 5%, salvie [salvia officinalis] – 15%, rostopască [chelidonium majus] – 15%.

RECOMANDĂRI: Chisturi ovariene și fibrom uterin, metrită și metroanexită, trichomoniază, cistite, candidoze, leucoree, herpes genital, infecții micotice cu ciuperci, anexite, mânăcarimi vaginale.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă se fierb 3 linguri de plante la foc mic 1- 2 minute, se acoperă 15-20 de minute, se strecoară și se fac irigații (spălături) călduțe cu irigatorul de 2 - 3 ori pe zi. Este bine ca în momentul administrării preparatelor, bazinul să fie înclinat astfel încât preparatul să nu curgă. Dacă este posibil, bazinul va fi menținut în aceeași poziție încă 5-10 minute pentru a ușura pătrunderea și absorbția în profunzime a principiilor active din plante. Se fac cure de 15 zile cu pauză de 10 zile. Este necesară asocierea cu ceaiul ginecologic uz intern și în unele cazuri cu tinctura pentru chisturi, fibromatoze, etc.

Alte produse din această categorie
9.99RON