Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

ELIMINĂ ACIDUL URIC

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 175-63

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - părți aeriene osul iepurelui (onosis spinosa) 25%; - părți aeriene de coada calului (equisetum arvense)15%; - mătase de porumb (stigmata maydis) 10%; - frunze de mesteacăn (betula)15%; - muguri de pin (pinus sylvestris)10%; - părți aeriene de păpădie (taraxacum officinale)15%; - părți aeriene de pedicuță (lycopodium clavatum) 5%; - părți aeriene de splinuță de pădure (solidago virga-aurea) 5%.

RECOMANDĂRI Are rol de eliminare a acidului uric şi albuminei din organism, are proprietăți diuretice (în reumatism și gută) și dezinfectante ale căilor urinare, combate bolile grave ale rinichilor și vezicii urinare, litiază renală cu eliminarea nisipului și a calculilor, elimină retenția de apă din organism, combate nefritele.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert, după care se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea pe parcursul zilei. Se recomandă asocierea cu Tinctura Reno Plantar din care se pun 4 linguriţe la 1 litru de ceai. Persoanelor cărora le este contraindicat consumul de alcool li se recomandă să adauge tinctura în ceaiul fierbinte, alcoolul evaporandu-se în 5-10 minute.

Alte produse din această categorie
9.99RON