Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

BILĂ LENEȘĂ

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 107-52

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - părți aeriene de anghinare (cynara scolymus) 25%; - frunze de pedicuță (lycopodium clavatum) 15%; - părți aeriene de țintaură (centarium erythraea) 10%; - părți aeriaene de rostopască (chelidonium majus) 10%; - părți aeriene de turiță mare (agrimonia eupatoria)15%; - părți aeriene de păpădie (taraxacum officinale) 10%; - părți aeriene de salvie (salvia officinalis) 5%; - flori de gălbenele (calendula officinalis) 5%; - părți aeriene de cicoare (cichorium inthybus) 5%.

RECOMANDĂRI Protejează ficatul prin descongestionare, elimină calculii biliari, stimulează secrețiile celulei hepatice și prin aceasta volumul de bilă, stimulează contracția vezicii biliare și a evacuării bilei în intestine, stimulează funcțiile pancreasului, scade nivelul trigliceridelor și a timolului, regenerează ficatul.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert după care se acopera 20 de minute. Se strecoara și se bea o cană dimineața una la prânz și una seara cu 30 de minute înainte de mesele principale.

Alte produse din această categorie