Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Alungă acneea

                                                            Alungă acneea      

   Acest pachet conține: ceaiul Acnee, ceaiul Acnee juvenilă, cremă Ten îmbătrânit acnee și arsuri solare. Acțiuni și indicații: depurativ, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, antiseptic, antiinflamator. Se utilizează ca adjuvant în: acnee, eczeme, plăgi infectate, micoze cutanate, dermatoze, psoriazis.

Mod de utilizare

  Ceaiul Acnee - infuzie – peste o linguriță de plante se toarnă o cană cu apă clocotită. Se lasă acoperit 15min, după care se strecoară. Se aplică comprese din infuzie de ceai pe zonele afectate de acnee, de două ori pe zi, cu grijă pentru a feri zona ochilor, pe o perioadă de 1-2 săptămâni.

  Ceai  Acnee juvenilă - infuzie – peste o linguriță de plante se toarnă o cană de apă clocotită, se acoperă și se lasă 15 minute, după care se strecoară. Se aplică comprese cu infuzie pe zonele afectate de 2 ori pe zi, pe o perioadă de 1-2 săptămâni.

  Cremă Ten îmbătrânit acnee și arsuri solare - Se aplică de 2-3 ori/zi în peliculă subţire, apoi se masează uşor până la completa absorbţie, pe o perioadă de 1-2 săptămâni.